Parohia Poieniţa este pe Facebook

Viața parohiei Octombrie 22, 2012

De vineri, 19 octombrie, saitul poienita.iasi.mmb.ro a fost interconectat cu pagina de Facebook a parohiei noastre. Astfel, prima pagină a saitului, pe coloana din dreapta, va afişa un plugin social (Like Button) ce oferă posibilitatea utilizatorilor să acceseze mai uşor pagina Facebook, dar şi să descopere prietenii care ne-au apreciat.

Din noiembrie 2011 Parohia Poieniţa a dezvoltat o pagina Facebook, care a obţinut până  în prezent peste 1000 de aprecieri. Pagina conţine informaţii actualizate zilnic din viaţa parohiei şi preia noutăţi cu caracter social, bisericesc şi teologic prin intermediul sait-urilor de profil.

Ne dorim prin acest demers  să venim în întâmpinarea celor care vor să fie permanent în legătura cu activitatea socială, filantropică şi misionară a Bisericii în general, dar şi cu viaţa parohiei noastre în special. Am încercat de asemenea şi credem că am reuşit, să fim mai aproape de cei care din anumite motive au plecat din parohie, dar sunt mereu cu sufletul lângă noi şi lângă cei dragi lor.