Luminiţa are nevoie de sânge

Viața parohiei Februarie 3, 2013

Luminiţa  are nevoie de sânge. Va fi operată săptămâna aceasta (transplant de piele) aşa că CEI CARE VOR ŞI POT SĂ O AJUTE pot merge începând de mâine dimineaţă să doneze sânge pt. Luminiţa Ailincăi.

Oricine doreşte, INDIFERENT DE GRUPA DE SÂNGE, poate dona pt. Luminita.

PROCEDURA este aceasta:
1. Donatorii trebuie să meargă la adresa: Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională (fost Dr. Felix), Str. Constantin Caracas nr. 2-8.
2. IMPORTANT: trebuie neapărat specificat pt. cine donaţi, în cazul nostru: pt. Luminiţa Ailincăi, INTERNATĂ LA SPITALUL DE ARŞI BUCUREŞTI, DE PE CALEA GRIVIŢEI.
3. Păstraţi adeverinţa precum că aţi donat sânge pt. Luminita. Această adeverinţă trebuie să ajungă ori la familie, ori la Dr. STANCULEA ( medicul care are cazul Luminiţei) de la Spitalul de arşi de pe Calea Griviţei.

Se poate dona sânge la orice Centru de Transfuzii din ţară. Trebuie specificat pt. cine donaţi, în cazul nostru: pt. Luminiţa Ailincăi, SPITALUL DE ARŞI BUCUREŞTI, DE PE CALEA GRIVIŢEI.

Adeverinţa o puteţi trimite (într-o primă etapă) fie scanată pe mail marius_tabarcea@yahoo.com, fie pe fax la nr. 0232 76 66 52, urmând ca aceasta să fie transmisă familiei.

Mulţumim foarte mult tuturor!

Pr. Marius Tabarcea